Samen zorgen voor een schone en veilige leefomgeving, met BinnenBeter.

Met BinnenBeter handel je meldingen van inwoners over de openbare ruimte snel en efficiënt af. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een demo aan!

Middel 36@0.5x

Snel, eenvoudig en slim meldingen afhandelen

BinnenBeter is een integrale SaaS oplossing die gemeenten ondersteunt bij efficiënt en effectief afhandelen van meldingen in de openbare ruimte. Met BinnenBeter ben je als gemeente in staat om het volledige afhandelproces van meldingen naar jullie wenst in te richten. Want, iedere melding heeft een andere aanpak, afdeling en registratie nodig. Met behulp van de juiste inrichting van BinnenBeter is dat proces volledig geautomatiseerd en komt elke melding direct bij de juiste afdeling terecht.

Ontdek de voordelen van de BuitenBeter en BinnenBeter integratie

BinnenBeter is volledig geïntegreerd met de BuitenBeter app, dit zorgt voor een naadloze en directe communicatie tussen jouw gemeente en inwoners. Dit maakt het mogelijk om meldingen eenvoudig en efficiënt te registreren, op te volgen en af te handelen.

BinnenBeter product-1-1

Ontvang altijd de juiste informatie

Met BinnenBeter heb je de volledige controle over de informatie die aan de melder wordt getoond in BuitenBeter. Door eigen categorieën, aanvullende vragen en relevante teksten op basis van de categorieën te definiëren, kun je ervoor zorgen dat alle meldingen vanaf het begin van het proces alle benodigde informatie bevatten. Dit zorgt voor dat meldingen makkelijker en sneller opgepakt kunnen worden wat resulteert in een vlotte en efficiënte afhandeling.

Sta in direct contact met de melder

Met de BuitenBeter en BinnenBeter integratie sta je in direct contact met de melder. Zo kunnen gemeenten automatische berichten inplannen per melding en zelfs gepersonaliseerde berichten verzenden naar de melder. Dit bevordert een gevoel van transparantie en betrokkenheid en creëert een gevoel van wederzijds begrip en samenwerking.

Realtime updates

Status updates in BinnenBeter worden automatisch teruggestuurd naar de BuitenBeter app. Inwoners kunnen de voortgang van hun meldingen in realtime volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en minder vragen.

Haal jouw voordeel uit BinnenBeter met

menu_dark-1

Overzichtelijke en intuïtieve dashboards en takenlijsten 

BinnenBeter biedt snelle weergaven en overzichtelijke dashboards, waardoor je snel kan zien welke meldingen aandacht nodig hebben. Hierdoor is het eenvoudig prioriteiten stellen en efficiënt werken.

menu_light (1)

Een gestroomlijnde workflow voor een snelle en efficiënte afhandeling 

BinnenBeter optimaliseert de meldingsafhandeling met een gestroomlijnde workflow. Stappen kunnen worden geautomatiseerd, en het systeem biedt handige tools, zoals het splitsen van meldingen of het koppelen van dubbele meldingen, om het proces verder te versnellen en efficiëntie te bevorderen.

menu_dark-1

Volledige transparantie door automatische statusupdates en communicatie

Met BinnenBeter kan je als gemeente, inwoners actief betrekken bij het meldingenproces. Automatische statusupdates houden inwoners op de hoogte van de voortgang van hun meldingen, terwijl directe communicatie mogelijk is in situaties waar automatische updates niet volstaan. Dit bevordert de betrokkenheid van inwoners en versterkt de relatie tussen de gemeente en de inwoner.

Ben jij benieuwd hoe BinnenBeter het meldingenproces van jouw gemeente kan verbeteren?