Opleidingen en trainingen

Hoe krachtiger een softwarepakket is, hoe meer je eruit kunt halen. Mits je alle mogelijkheden kent en weet hoe je ze snel en makkelijk naar je hand zet.

Met toegankelijke opleidingstrajecten maken we van elk type gebruiker een power user.

GeoVisia

Wat leer je in onze trainingen?

Alles wat jouw dagelijkse werk makkelijker en efficiënter maakt. Of dat nu gaat om het werken met BinnenBeter of het werken met verschillende kaartformaten of het maken, invullen en koppelen van paspoorten met GeoVisia gaat.

Progresity Consultancy

Haal alles uit jouw software!

Hoe krachtiger een softwarepakket is, hoe meer je eruit kunt halen. Mits je alle mogelijkheden kent en weet hoe je ze snel en makkelijk naar je hand zet.

Met toegankelijke opleidingstrajecten maken we van elk type gebruiker een power user.

Welke standaard trainingen bieden we?

menu_dark-1

GeoVisia Basistraining

Wil jij als gebruiker van GeoVisia het maximale uit de software halen? Volg dan 1 van onze basistrainingen. Hierbij leer je omgaan met de basisfunctionaliteiten van GeoVisia.

menu_light (1)

GeoVisia Applicatiebeheer

Ben jij de applicatiebeheerder binnen jouw organisatie en werk je al een langere tijd in GeoVisia? Heb jij het kennisniveau van een functioneel beheerder, maar wil je nét dat stapje extra geven om het maximale uit het beheerpakket te halen? Kies dan voor het opleidingstraject tot GeoVisia Applicatiebeheer!

menu_dark-1

GeoVisia Projectbeheer

Werk jij met veel verschillende projecten? Wil je meerdere projecten zelfstandig inrichten, om daarna de inventarisatie en/of inspectie te kunnen uitvoeren? Dan is deze training voor jou.

GeoVisia Functioneel Beheer

Ben jij werkzaam als gegevensbeheerder of functioneel beheerder binnen jouw organisatie en wil jij ervoor zorgen dat GeoVisia binnen jouw organisatie zo optimaal mogelijk functioneert? Dan is deze training geschikt voor jou.

Benieuwd naar de training mogelijkheden?

Neem dan contact op voor een intakegesprek en we doen een voorstel voor een training op maat op locatie of in het Progresity-trainingscentrum.