Software voor slim beheer!

Een leefbare omgeving is schoon en veilig. Het goed beheren van die omgeving is een uitdaging. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven. En dus moet je complexe vraagstukken doorgronden en (soms lastige) keuzes maken

GeoVisia

Creëren, Beheren en Analyseren

Drie methoden om de openbare ruimte in kaart te brengen en te houden. De buitenruimte, die jij beheert! Actuele gegevens zorgen voor inzicht in de status van onze buitenruimte en dit inzicht vormt op zijn beurt weer de basis voor een efficiënt beheerproces. GeoVisia is de sleutel tot het benodigde inzicht. De gebruiksvriendelijke software biedt de mogelijkheid om alle elementen in de buitenruimte in kaart te brengen (inventarisatie) en per element de relevante gegevens vast te leggen (inspectie). Deze gegevens kun je direct gebruiken voor beheer en analyse van de Openbare ruimte.

GeoVisia Buiten Progresity

Flexibel

GeoVisia is de meest gebruikte inspectie- en inventarisatie software in de gemeentelijke markt. De software wordt niet alleen gebruikt door (semi-)overheidsinstellingen, maar ook door veel adviesbureaus, inspectiebedrijven en aannemers. 


Dit heeft geleid tot een expertisebundeling waar alle gebruikers de vruchten van plukken. Met GeoVisia haal je een compleet, praktijkgericht en gebruiksvriendelijk pakket in huis dat je in staat stelt de buitenruimte integraal in kaart te brengen én te houden, zowel in het veld als op kantoor.
GeoVisia is een flexibel pakket dat geheel kan worden toegespitst op de specifieke beheerwensen voor de gemeente. Op eenvoudige wijze zijn de gegevens uit te wisselen met andere systemen. Bepaal zelf voor welke doeleinden je de software wilt inzetten.

Waarom kiezen voor GeoVisia?

menu_dark-1

Makkelijk samenwerken

Ideaal om werk in het veld te volgen of (bestek)kaarten beschikbaar te stellen aan aannemers, toezichthouders of beheerders.

menu_light (1)

Ter plekke muteren en inspecteren

Van wegen inspecteren tot bomen snoeien: élke verandering kun je als gebruiker ter plekke in GeoVisia doorvoeren.

menu_dark-1

Gebruik vanaf elk device

Overal en altijd toegang tot software en data, op elk device met een internetverbinding (iOS, Android of Windows).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2410-geovisia-online