Welkom bij Progresity!

Bij Progresity geloven we dat de kracht van verbinden en automatiseren de manier waarop gemeenten de openbare ruimte beheren, kan transformeren. Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om steden en gemeenten in Nederland en over de hele wereld te ondersteunen bij het optimaliseren van het beheer van de openbare ruimte, met behulp van onze softwareoplossingen.

over Progresity@0.5x
olivia-bauso-VQLyz0CpVFM-unsplash

We hebben een nieuwe naam maar je kent ons al...

Ondanks onze nieuwe naam ken je ons al meer dan 20 jaar als BeheerVisie, DataQuint, Pharox of I-Real. Wij hebben onze jarenlange ervaring nu gebundeld tot Progresity.

Onze software biedt een geïntegreerde aanpak om processen te stroomlijnen, gegevens effectief te beheren en de interactie tussen inwoners en de overheid te verbeteren.

"Wij geloven dat een betere openbare ruimte begint met goed beheer."

Goed beheer begint met data, met inzicht in wat er werkelijk gebeurt en gaat gebeuren.
Iedere dag maken wij samen het verschil met onze software 

Progresity

Wij verbinden data met mensen, mensen met data en data met data.
Gestandaardiseerd, veilig en geanalyseerd met waardevolle informatie voor iedereen. Data waarmee we de gemeente beter begrijpen. Data die voorspelbaar en verantwoord beheer mogelijk maakt.

Making sense of the city bit by bit
DataQuint-Service-Center4

Met slimme software helpen we gemeenten, aannemers en adviesbureaus bij het efficiënt beheren van de openbare ruimte.

Progresity is de sleutel tot het begrijpen van de stad en het realiseren van een voorspelbare, verantwoorde, en gezonde omgeving voor iedereen. We nodigen u uit om met ons samen te werken aan een betere toekomst voor de stad en voor de generaties die na ons komen. Samen maken we de stad van de toekomst mogelijk. Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzamere en efficiëntere leefomgeving? Wij wel.

Heb je een vraag?