Ontdek de kracht van BuitenBeter

De BuitenBeter app is de meest gebruikte meldingsapplicatie van Nederland. Met meer dan 700.000 meldingen per jaar zijn de BuitenBeter gebruikers de oren en ogen van Nederland. En dat is niet voor niets, want met BuitenBeter kan iedereen eenvoudig een melding indienen bij de gemeente over problemen in de openbare ruimte. 

BuitenBeter Progressity header

Samen zorgen voor de openbare ruimte

Iedereen verdient een schone en veilige openbare ruimte. Het is onze woon- en leefomgeving, de straten waar we iedere dag overheen lopen, het park waar je tot rust komt en het speelplein met alle herinneringen van vroeger. De openbare ruimte verbindt ons allemaal met elkaar. Toch is de openbare ruimte ook de plek waar je wel eens te maken kan hebben met overlast of problemen tegenkomt. Denk aan zwerfvuil, vuurwerkoverlast, hondenpoep op staart en nog heel veel meer. Voor al die problemen kan je de BuitenBeter app gebruik. Met de BuitenBeter app kan iedereen eenvoudig een meldingen maken en versturen naar de gemeente. De gemeente krijgt de melding van BuitenBeter binnen en kan direct aan de slag om het probleem op te lossen.

Hoe werkt BuitenBeter

Hoe werkt de BuitenBeter app?

De BuitenBeter app is beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store. Ook zonder een smartphone kan je een melding maken met BuitenBeter. Ga naar buitenbeter.nl/web en verstuur jouw melding naar de gemeente. Dit maakt BuitenBeter toegankelijk voor iedereen.

Met BuitenBeter sta je als gemeente altijd in contact met jouw inwoners. Zo kan je hen automatisch op de hoogte houden van de status van hun meldingen en ontvangen zij direct een bericht als hun melding is afgehandeld. Dat is niet alleen superhandig voor de BuitenBeter-gebruiker, maar het versterkt ook direct de verbondenheid tussen de gemeente en haar inwoners.

BuitenBeter maakt het maken van meldingen simpel en eenvoudig voor de melder, maar is ook zo ingericht dat elke melding precies de juiste informatie bevat voor de gemeente om de melding zo efficiënt en snel mogelijk af te handen. Daarnaast is BuitenBeter ook te integreren met ieder ander afhandelsysteem, maar BuitenBeter is natuurlijk ook volledig geïntegreerd met BinnenBeter.

Ontdek de voordelen van de BuitenBeter en BinnenBeter integratie! De mogelijkheden zijn eindeloos met:

menu_dark-1

Nieuwe functionaliteiten

Met BinnenBeter heb je de volledige controle over de informatie die aan de melder wordt getoond in BuitenBeter. Door eigen categorieën, aanvullende vragen en relevante tekstinformatie op basis van de categorieën te definiëren, kan je ervoor zorgen dat meldingen vanaf het begin van het proces alle benodigde informatie bevatten. Dit zorgt voor dat meldingen makkelijker en sneller opgepakt kunnen worden wat resulteert in een vlotte en efficiënte afhandeling.

menu_light (1)

Directe communicatie met de inwoners

Sta rechtstreeks in contact met inwoners die meldingen hebben ingediend via de BuitenBeter app. Deel relevante informatie, zoals geschatte tijdlijnen, bijzondere omstandigheden en bedankjes voor de betrokkenheid van inwoners. Houd hen op de hoogte van de voortgang van hun melding, beantwoord vragen en vraag aanvullende informatie indien nodig. Dit bevordert een gevoel van transparantie en betrokkenheid en creëert een gevoel van wederzijds begrip en samenwerking.

menu_dark-1

Automatische workflows

Status updates in BinnenBeter worden automatisch teruggestuurd naar de BuitenBeter app. Inwoners kunnen de voortgang van hun meldingen in real-time volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en minder vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BuitenBeter productafbeelding-1