Progresity blogs

In de pers: Interview met Jan-Peter Reumerman

Onlangs was onze directeur Jan-Peter Reumerman te gast bij de redactie van het blad Straatbeeld om te praten over onze re-branding. Hieronder tref je enkele snippets uit dit artikel plus de link naar het volledige artikel.

Bron: Straatbeeld editie 5 November 2023

Data kan een krachtig hulpmiddel zijn om de buitenruimte leefbaarder, veiliger en schoner te maken. Om met hun softwareoplossingen daarbij het beheer van de openbare ruimte in de stad verder te verbeteren, slaan BeheerVisie, DataQuint en Pharox de handen ineen en smelten samen tot Progresity. We spraken directeur Jan-Peter Reumerman over het hoe en waarom van de fusie. “Door de bedrijven samen te voegen, kunnen wij onze oplossingen slimmer en integraal aanbieden en gemeenten helpen echt vooruitgang te boeken.”

Jan-Peter Reumerman voor Progresity stand

 

“Het is publiek geld, daarom vinden we het belangrijk dat de software, de consultancy en de service die we bieden echt een toegevoegde waarde is.”
Jan-Peter Reumerman
Jan-Peter Reumerman

Managing director Progresity

 

Alle uitdagingen van de buitenruimte integreren

Het doel van Progresity is om voor miljoenen inwoners de openbare ruimte te verbeteren. “In Nederland kijken we daarvoor heel erg naar de standaarden: CROW heeft het IAMPro-model gelanceerd: daar staat in hoe je iedere keer weer de openbare ruimte kan verbeteren: door slim beleid te maken, door goed om te gaan met programmeren, door te plannen, uit te voeren en te evalueren, waarbij data en mens centraal staan. Onze strategie is dat we al die onderdelen invullen met goede software. Daar waar we dat nog niet doen, zijn we op zoek naar partijen met wie dat samen kunnen doen of die we kunnen overnemen.”