Progresity blogs

De start van Progresity!

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte (27 en 28 september 2023) hebben wij als BeheerVisie, DataQuint, Pharox en het Smart City Integration Platform (SCIP) onze grootste aankondiging ooit gepresenteerd. Wij bundelen onze krachten en gaan samen verder als Progresity.

Progresity lancering

 

De reacties waren overweldigend en wij hebben genoten van alle gesprekken met onze klanten en partners.

Na maanden lange voorbereiding was het dan eindelijk zover. Op de beursstand hebben wij onze nieuwe bedrijfsnaam en visie aan al onze gasten presenteren. Wij geloven dat iedereen een schone, veilige en fijne leefomgeving verdient, ook de volgende generaties. Met onze oplossingen kunnen lokale overheden gestandaardiseerde data, uit de openbare ruimte, veilig en geanalyseerd in zetten tot waardevolle inzichten. Waarmee wij samen het verschil kunnen maken in de openbare ruimte.

making sesne of the city
progresity

 

Onze visie op data & beheer

In onze lezing: ''Making Sense of the City" nam Almar van Kesteren van Progresity alle aanwezigen mee in onze visie op het beheer van de openbare ruimte. Het beheer van de openbare ruimte is steeds complexer geworden. Het is een taak waarin wij de verbinding met elkaar moeten opzoeken, data met elkaar moeten delen en maatregelen op elkaar afstemmen. Want alleen samen kunnen wij het verschil maken.

De lancering van Progresity markeert ook de start van ons nieuw initiatief om de doelen van 2050 te behalen. Peter Sebregs, Adviseur bij de afdeling Stadsbeheer bij Gemeente Eindhoven onthulde tijdens zijn lezing de Impact Beheer Monitor die we binnen onze samenwerking aan het bouwen zijn. Hiermee brengen wij alle relevante databronnen uit de openbare ruimte samen. Zo kan iedere gemeente niet alleen zien waar zij staan, maar krijg je direct inzicht in welke maatregelen de meeste impact hebben op het klimaat.

 

Ontdek Progresity

Met meer dan 20 jaar ervaring en leveren wij aan meer dan 200 gemeenten en lokale overheden slimme software oplossingen voor de openbare ruimte. Wij kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden en vernieuwingen die wij samen met jou en onze partners gaan creëren in de openbare ruimte. Wij zijn Progresity, Making Sense of the City.

Progresity lancering