Progresity ISO gecertificeerd!

Als softwarebedrijf dat streeft naar het maken van zinvolle oplossingen voor het beheer van de openbare ruimte, is het behalen van ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen een logische stap in ons streven naar operationele excellentie. Door te voldoen aan deze internationaal erkende normen, tonen we onze vastberadenheid voor kwaliteit en veiligheid, terwijl we tegelijkertijd werken aan het realiseren van onze missie: Making Sense of the City.

Veilige Openbare ruimte

ISO 9001

Het behalen van ISO 9001-certificering toont aan dat we een robuust kwaliteitsmanagementsysteem hebben geïmplementeerd. Dit systeem helpt ons om consistente, hoogwaardige software en diensten te leveren die voldoen aan de jou behoeften en verwachtingen. Door te voldoen aan de normen van ISO 9001, kunnen we efficiënter werken, onze processen continu verbeteren en onze klanttevredenheid verhogen.

ISO 27001

Een veilige openbare ruimte begint bij veilige software. Om die reden wordt de Chief Information Security Officer (CISO) van de gemeente steeds vaker betrokken bij de aanschaf van onze softwareoplossingen. Tijdens deze gesprekken wordt dan regelmatig om een ISO 27001-certificering gevraagd. Deze certificering is van groot belang voor de veiligheid van informatie. In een tijd waarin gegevensbescherming cruciaal is en je als gemeente aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) moet voldoen, biedt ISO 27001 je de zekerheid dat de gegevens van de gemeente bij ons in veilige handen zijn.

We hebben de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van je gegevens worden gewaarborgd, waardoor je met een gerust hart kunt blijven werken aan het beheer van een veilige openbare ruimte.

Veilige openbare ruimte iso pagina (1)
DataQuint-Service-Center

Continue verbeteren

Bovendien gaat het behalen van deze certificeringen verder dan alleen het verbeteren van onze interne processen en het versterken van het vertrouwen van onze klanten. Het toont ook aan dat we ons inzetten voor continue verbetering en streven naar operationele excellentie. Door te voldoen aan de eisen van ISO 9001 en ISO 27001, blijven we onszelf uitdagen om te groeien en te evolueren als organisatie, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten voor zowel ons als onze klanten.

Kortom, deze certificeringen zijn meer dan alleen badges op ons bedrijfsprofiel; ze vertegenwoordigen ons toewijding aan jullie “onze klanten” en jullie vertrouwen in ons.

Heb je een vraag?