Progresity blogs

Optimalisatie van rapportage processen in GeoVisia

Het draaien van een rapportage is een cruciale stap in menig beheerproces. Om deze processen te optimaliseren, verbeteren we de huidige functionaliteit én voegen we nieuwe functionaliteiten toe in de GeoVisia 7 suite. Onderstaand vertellen we je alles over het product GeoVisia Report. 

Standaard rapportages 

Wanneer je binnen GeoVisia gebruik maakt van IMBOR+ ontvang je de standaard set aan rapportages. Denk hierbij aan rapportages voor Beeldkwaliteit, NEN-2767 gebreken maar ook rapportages over gebruikersautorisatie die je aan je Chief Information Security Officer (CISO) kan overhandigen. Deze standaard rapportages kunnen daarbij worden voorzien van eigen beeldmerk.  

Aanpasbare Rapportages 

Ben je niet helemaal blij met hoe de standaard rapportage is opgezet? Met twee klikken maak je een kopie voor eigen beheer. Zo creëer je zelf rapportages die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. GeoVisia Report biedt hiervoor ook flexibele sjablonen en aanpasbare opties, zodat je rapporten kunt genereren die relevant zijn voor jouw projecten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een rapportage vanaf het begin zelf op te stellen. 

Screenshot kaart GeoVisia reportsIntegratie van locatie afbeeldingen

Verrijk jouw rapporten met visuele context. GeoVisia Report maakt het eenvoudig om locatie afbeeldingen toe te voegen, waardoor je een compleet beeld krijgt van het asset in de buitenruimte. Daarbij heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een achtergrondkaart van OpenStreetMap (OSM) of een luchtfoto. Ook kun je de punt, lijn of vlak geometrie op de locatie afbeelding tonen. Uiteraard in de door jou gewenste stijling. 

Geplande rapportages 

Verlies geen tijd meer met handmatige rapportageprocessen. Met de krachtige combinatie van GeoVisia Process en GeoVisia Report kan je rapporten inplannen, automatisch laten genereren en verzenden op gewenste tijdstippen.  

Intuïtief rapportontwerp

Maak moeiteloos overtuigende rapporten met de gebruiksvriendelijke interface van GeoVisia Report. Of je nu een ervaren professional bent of een beginner, het ontwerpen van rapporten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

GeoVisia 7 report

Klaar om jouw  rapportageproces te optimaliseren?

Ervaar de voordelen van GeoVisia Report en transformeer jouw data naar waardevolle inzichten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe GeoVisia Report je projecten kan ondersteunen.